BURGER & CHICKEN HOUSE

BURGER & CHICKEN HOUSE lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 517 beoordelingen
3 apr 2020 om 20:41 Burger very tasty but delivery time is...
3 apr 2020 om 20:04 Burgers waren allebei louw, de friet was koud. Ik heb er nu 3x besteld en de maaltijd was 2x koud. Zonde van al het werk want een koude maaltijd is niet te eten. Jammer.
3 apr 2020 om 18:18 I was waiting for my order 1h 20min, food was already cold.
3 apr 2020 om 17:48 Hamburg Meat is changed. Taste of it was terrible! Fries was burned. Delivery was late for 45min. Never ordering again!
2 apr 2020 om 9:15 Enkel de normale frietjes waren koud en de krulfrietjes gelukkig niet. Dat was enige jammere
1 apr 2020 om 16:34 Eten was prima, maar jemig... wat duurde dat lang! Ze gaven aan dat het 50 minuten zou duren, maar werd na anderhalf uur gebeld dat een besteld product op is. Vervolgens duurde het nog een half uur eer het eten er was. Dus 2 uur zitten wachten.
31 mrt 2020 om 20:15 Eten was lekker, alleen jammer dat er geen saus bij zat terwijl daar wel voor betaald was..
30 mrt 2020 om 8:21 Het duurt altijd even voor het er is maar de kwaliteit is altijd top! Heerlijk burgers, goede frietjes, lekker krokant en warm nog als het geleverd wordt!
28 mrt 2020 om 19:55 De cheeseburger was een burger zonder cheese. De frietjes waren koud. En bezorging duurde lang. Al met al geen spectaculaire ervaring. Denk niet nog eens te bestellen
28 mrt 2020 om 11:08 De bezorging was iets later dan t gestelde uur sinds bestelling, maar we begrijpen dat het erg druk kan zijn nu. We hadden een burger en kip bucket en beide waren erg lekker, nog redelijk warm (we zitten in een buitengebied dus echt warm lukt nooit)
27 mrt 2020 om 21:04 Burgers zelf superlekker, frietjes waren wat minder en helaas misten we een frisdrank.
25 mrt 2020 om 19:13 Lekker eten en in deze tijd van voorzichtig zijn. Zeer!! Correcte bezorging!!